fbpx

Vragenlijst voorafgaand aan behandeling bij Diep

Wil je voorafgaand aan de aankomende afspraak/behandeling de volgende vragenlijst in vullen.

  • Momenteel geldt de regel van uiterlijk 24 uur voor een afspraak afzeggen niet. Je kunt een afspraak ook binnen de 24 uur van de behandeling afzeggen, zonder dat het bedrag in rekening gebracht wordt. Toch als je zonder melding niet komt opdagen breng ik 35,- in rekening. 
  • Verplaats de afspraak als je de afgelopen 2 weken een vaccinatie hebt gehad. Na een vaccinatie is een behandeling niet aan te raden. Je lichaam is zich aan het herstellen en ook voor mij als behandelend therapeut is het niet het moment om te behandelen. Je hoeft de reden van afzegging of verplaatsing natuurlijk niet te vermelden, want deze keuze is privé.  Let op: ook als je na de 2 weken nog steeds griepachtige klachten hebt is het beter om de afspraak te verplaatsen.
  • Extra hygiëne,  als je het prettig vind kun je je handen voor en na de afspraak wassen. De toilet bevindt zich onder andere in de aankomst hal twee trapjes naar beneden. Ook tref je in de entree een zuil met desinfecterende handgel aan. Ik volg verder de richtlijnen conform mijn beroepsvereniging Zhong, daarom ontvang je deze vragen. Wil je aanvullende informatie wetenschappelijke informatie over de covid situatie, bekijk de website van: het artsen collectief: artsencollectief.nl.