fbpx

Wil je 'de verandering' echt gaan maken?

In het diep-om traject neem je de stappen
om je dromen
werkelijkheid te maken,
om je verlangen te gaan leven.

Maak nu de stap waar je jaren van droomt. Doorbreek de (onbewuste) redenen die dat belemmeren, maak de stappen die kloppen voor jou.

Heb je die droom om iets anders te doen in je leven; om de stap te maken om voor je zelf te starten; om de stap in het diepe te nemen; om je hart te volgen waar die ook naar toe gaat? Naar ondernemen, naar het buitenland of naar een andere baan. Daar is, best wel kracht en moed voor nodig.

Herken jij je hierin:

Anne Diepenbrock

Een omslag in mijn leven ontstond doordat ik opzoek ging naar wat ‘echt’ goed voor mij was, waar ik gelukkig van werd en energie van kreeg. 

Het volgen van wat mijn hart me ingeeft leidde me naar het buitenland en ook altijd weer terug naar Nederland. Het heeft gezorgd dat ik gelukkig ben en geen normaal leven heb.

De begeleiding die ik de groep geef komt niet alleen uit boeken, maar juist ook vanuit de praktijk vanuit reizen en eeuwenoude tradities. Verschillende studies hebben me naast het leven veel geleerd, ik heb vormgeving gestudeerd, toegepaste  psychologie en Traditionele Chinese geneeskunde. ik houd van de holistische blik op de mens.  Verder verdiep ik me in alles wat ik nodig heb, van administratie tot kunst tot tuinieren/perma cultuur. En dit is een kleine greep uit mijn kwaliteiten. 

Laatst nog zei iemand hoe kan het dat je van zoveel dingen wat weet? Tja, als ik iets interessant vind verdiep ik me er helemaal in tot ik het helemaal weet en snap en kan overdragen en blijft bij mij hangen wat klopt. 

In deze trajecten komt die veelvoud van ervaring en kennis eruit. Het is mooi om bij te dragen aan de daadwerkelijke verandering in energie in hoe je in het leven staat en vanuit interne energie verandering dat alles zo naar je toekomt moeite loos. 

Altijd vanuit openheid en respect. Altijd met het mooie in mensen voor ogen. En altijd gericht het vinden de bijzondere kracht die jij hebt. Dit maak ik graag samen met jou waar!

Iedereen heeft een 'eigen' persoonlijke kracht. Jij ook! Het wordt tijd om die persoonlijke kracht te laten zien en te stralen.

De kracht van het volgen van je droom, maak ook echt die stap, stap in het diepe.

Realiseer je droom
Heb je de droom om iets anders te doen in je leven, om de stap te maken om voor je zelf te starten om de stap in het diepe te nemen? Naar een andere baan bijvoorbeeld,  naar ondernemen, naar het buitenland  of naar….? Daar is, ik spreek uit ervaring, best wel kracht en moed voor nodig.

Transitie laten stromen
In dit diep-om traject gaan we met een groep dit proces doorlopen! Je zorgt voor balans en je zelf eerst, want als je eigen energie goed is heb je ook meer te geven en stroomt alles moeiteloos.

Het is iets voor jou als
Het is tijd om jouw kracht tot uiting te brengen, en nu echt in actie wil komen. Je te laten zien, te laten horen, je talenten en gaven wilt gaan delen vanuit die authentieke kracht, vanuit jouw krachtplek.

Het is iets voor jou als je echt je levensmissie wilt bewandelen.

Wat krijg je tijdens het diep-om traject?

Dit is de kop

Een halfjaar lang werken aan jezelf met ondersteuning van een groep van januari tot begin juli 2024. Maandelijks bijeenkomst van 9:30-17:00

Dit is de kop

Je lichaam verbeteren. Met de juiste energie trek je mensen en dingen aan, je kunt werkelijk je energie neerzetten. We werken hieraan.

Dit is de kop

Starten bij het begin, visualisatie van je droom, het planten van het zaadje. De winter, de seizoenen helpen erbij.

Dit is de kop

Interne kompas ontwikkelen volgen en hoe je dat doet. als je altijd anderen nodig hebt die zeggen wat goed is. Maar hoe kun je nu werkelijk voelen en luisteren naar de wijsheid in jezelf?

Dit is de kop

De blokkades die je belemmeren zien. Het schaduw werk doen, wat blokkeert je op bewust en onbewuste lagen

Dit is de kop

Overgeven aan wat er is. Een heel traject maar niks doen en toestaan hoe het loopt is misschien wel een van de belangrijkste dingen bij het diep-om. Het zijn.

1/2 jaar traject - sep 2024 tot

Diep-om traject

547,-

Trainingsdag

Wat is belangrijk? maak Jezelf je persoonlijke prioritieit

119,-

Praktische informatie

Aanmelden voor het traject

  A good traveler has no fixed plans and is not intent on arriving –  Lao tzu

  Resultaten van het traject

  ‘Anne kan goed luisteren en legt relaties waar je zelf niet meteen aan denkt. Ik heb de behandelingen als zeer prettig en werkzaam ervaren’ Marjolein

  Doorbreek patronen

  Doe wat anders dan je gewent bent en je krijgy niuewe dingen op je pad.

  Vind je balans en je zijn

  Balans, energetisch in je lichaam hoe zet jein

  Volg je hart

  Wat zegt je hart, door het traject volg je dat