fbpx

Dinsdag 19:00 - wekelijkse qigong lessen live online

Qigong ar standing meditative exercises. You come in a flow, work with energy and activate the self healing ability of your body.

Tuesday 20:15 Weekly Qigong Flow dance!

Groepslessen

Dinsdag ONLINE (vanaf 7 nov '23)
Woensdag in Veldhoven (vanaf 10 jan '24)

Prices weekly classes

* The classes are live online 
* Subscription includs access to the playlist. 
* Monthly price might be reduced by classes that don’t take place because of holidays. 

Locatie - Doe 040

Effecten groepsles

Diep Qigong

Privé Training

Diep privé - Qigong

Inhoud Diep Qi Gong

Qigong lessen

Qigong (qi=energie en gong=oefening) wordt ook wel omschreven als ‘bewegende meditatieoefeningen’. Ik gebruik ze om je concentratie te vergroten en om meer souplesse in de bewegingen te krijgen. Op ieders fysiek niveau is er voldoende uitdaging.  Qigong kan de ideale tegenhanger zijn als je bijvoorbeeld een kantoorbaan hebt. De vloeiende en soepele bewegingen die je in een flow kunnen brengen ontspannen spieren en gewrichten, vooral de schouders krijgen veel aandacht. Ook je houding wordt veel beter door het beoefenen hiervan. 

Sinds een aantal jaren beoefen ik Qigong en Tai Chi gepassioneerd. Nadat ik al 5 jaar yogales heb gegeven richt ik me nu op Tai Chi en Qigong. De flow van de oefeningen en de ‘qi’ die ik door me lichaam voel hebben een energie gevend en helend effect op me. Bijvoorbeeld schouder-, nek- en hoofdklachten kunnen door deze oefeningen sterk afnemen. Bij mezelf heb ik dit ervaren en daarnaast merk ik dat mijn concentratie scherper is en mijn geest rustiger is geworden. Deze levenspassie wil ik graag delen. De lessen zijn gebaseerd Taoïstisch Tai Chi vorm die elementen van de Chen style Tai Chi heeft.