fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

21 dagen plantaardige voeding online groepstraject

24 oktober 2022 - 13 november 2022

24 oktober start het online groepstraject, inclusief fysiek boek en kwalitatief boodschappenpakket om zo effectief mogelijk 
in 21 dagen je gezondheid te ondersteunen!
Met Traditionele Chinese Geneeskunde en Ayurveda.

Het traject bestaat uit drie weken lang plantaardige voeding, het is begeleid zodat je je gezondheid een lift kunt geven en je zelf helend vermogen extra kunt activeren. 2 keer per week zijn er groepssessies. Dagelijks ben je in contact met de community om je vragen te stellen. En je ontvangt een privéconsult om extra inzicht te krijgen.

Door het traject leer je kennen hoe je de achtergrond van Ayurveda en Traditionele Chinese geneeskunde praktisch kunt toepassen in heerlijke gerechten.

Naast het traject ontvang je het boek en de mails. Daarnaast als je met de groep start ontvang je de langhoudbare biologische producten t.w.v. 180,- (onder voorbehoud van prijsstijgingen) en kun je kiezen om ook de verse ingrediënten te ontvangen. Dit traject is iets voor jou als je een extra stok achter de deur wilt hebben en samen sterk te staan. Bovendien profiteer je van alle extra’s.
Je gezondheid kun je optimaliseren, want in 21 dagen ga je je een stuk vitaler en fitter voelen. Daarnaast kan het zomaar gebeuren dat je van je lichamelijke kwalen afraakt of ze verminderen. En ja, de gerechten zijn ook nog erg lekker!

Lees verder en geef je op via:
www.lichtvol.nl/traject

Gegevens

Begin:
24 oktober 2022
Einde:
13 november 2022
Site:
www.lichtvol.nl/traject

Organisator

diep