fbpx

Yoga lessen voor een
soepel lichaam en
een ontspannen hoofd

Reacties van yoga deelnemers

'De afwisseling tussen het rustige en het intensieve vind ik heel erg fijn'.
'Ik vind de lessen erg prettig, een verwen moment in de week.' ​

Diep Yoga inhoud

Yoga - Hatha & vinjasa

Diep Yoga

Privéles Yoga

Groepslessen

Woensdag in Veldhoven

Tarieven

* uitvallende lessen door vakantie en feestdagen dan wordt het bedrag in mindering gebracht op het maandbedrag.

Locatie - Doe 040

Onderdelen van een Yogales

Diep Yoga

Een les bestaat uit actieve en ontspannende oefeningen, ze zijn gebaseerd uit de eeuwenoude Indiase leer. Deze oefeningen uit de Oosterse bewegingsleer dragen bij om een krachtig, soepel en ontspannen lichaam te verkrijgen. Ze helpen ook de gezondheid en de algehele conditie te bevorderen terwijl tegelijkertijd het ook een bewustzijnsverruimende ervaring is, die leert om meer los te laten, zowel geestelijk als lichamelijk.
Hatha yoga is de oudste vorm en staat het dichts bij de oude traditie. De focus is het losmaken van de wervelkolom en het in balans brengen van je lichaam, ontspannen en inspannen wisselen elkaar af.
Easy Vinjasa flow is een vorm van yoga die in de jaren 60 is ontstaan en de oefeningen vloeien in elkaar over, flexabiliteit kracht en de flow staan bij deze vorm centraal. 

De begeleiding tijdens de lessen is persoonlijk waardoor er ruimte is voor verschillen tussen de deelnemers onderling. Langzaam leer je door de oefeningen meer naar je lichaam te luisteren, je wordt er sterk, fit en leniger van.