fbpx

Je weet dat je het kan
Misschien doe je het al 'ondernemen'
Pak door en laat je zien.

Tijdens dit traject begeleid ik je naar je zelf krachtig neer
zetten als ondernemer gedreven door jouw unieke kracht.

Zichtbaar in je kracht als ondernemer

Ik begeleid je tijdens het zichtbaar ondernemen traject naar jezelf krachtig neer te zetten. zodat jij de mensen aantrekt waar je voor van betekenis kan zijn. Dat doen we om jouw krachtpunten helder te krijgen en je schaduwkanten te transformeren. je kunt het zien als een soort supervisie. Bovendien ontwikkelen of verbeteren we je logo en website, waardoor je ook die professionele uitstraling hebt naast dat je jezelf laat zien als krachtige ondernemer.

Herken jij je hierin:

Anne Diepenbrock

Als ondernemer kan ik mijn leven zo vormgeven hoe ik het wil en het klopt voor mij. Doen waar ik gelukkig door wordt en bijdraag aan mijn welzijn en die van anderen en een gevoel van vrijheid hebben. Op eigen wijze manier mijn kennis en kunde tot uiting brengen. Het is de beste beslissing die ik heb genomen in mijn carriere, ondernemen. 

Het volgen van wat mijn hart heeft gezorgd dat ik gelukkig ben en geen normaal leven heb. Ondernemen past zo goed, want daardoor heb ik mijn leven en mijn werk kunnen vormgeven hoe ik dat wil en hoe het bij mij past. Het was lang niet altijd makkelijk, het vraagt soms doorzettingsvermogen, lef en vertrouwen. 

De begeleiding die ik geef tijdens het traject komt niet alleen uit boeken,  juist ook vanuit de praktijk vanuit reizen en eeuwenoude tradities. Verschillende studies hebben me naast ervaring als ondernemer veel geleerd. Ik heb grafische vormgeving gestudeerd, toegepaste psychologie en Traditionele Chinese Geneeskunde. ik houd van de holistische blik op de mens. Verder verdiep ik me in alles wat ik nodig heb, van administratie tot kunst tot tuinieren/perma cultuur. Ik heb op meest aparte plekken weer in no-time mijn eigen bedrijfje opgezet, zoals yoga lessen in Thailand en behandelingen in Zuid-Spanje. Ik weet wat je tegen komt waar je door heen moet wat handig is en wat juist niet. Ik kan de praktische vertaling maken en ben gewoon goed om een praktisch stappenplan te maken.

Laatst nog zei iemand in Spanje: “het is echt heel bijzonder dat jij zelfs de lokals hier behandeld dat heeft in de 25 jaar dat ik hier ben nog nooit iemand voor elkaar gekregen.”

Bij uitstek bij dit traject: ‘laat je zelf zien onderneem’ komt die veelvoud van ervaring en kennis van mij eruit. Het is zeer dankbaar werk om bij te dragen aan de daadwerkelijke verandering. Hoe je in het leven staat en vanuit interne energie verandering dat alles zo naar je toekomt moeiteloos en dan mijn creatieve creaties in werkwijze, inzicht en vormgeving

Mijn werk is altijd vanuit openheid en respect. Altijd met het mooie in mensen voor ogen. En altijd gericht het vinden de bijzondere kracht die jij hebt. Dit maak ik graag samen met jou waar!

 

Iedereen heeft een 'eigen' persoonlijke kracht. Jij ook! Het wordt tijd om die persoonlijke kracht te delen en te laten zien!

Ondernemer, laat je zelf zien én overwin de blokkades zodat mensen je zien.

Je bent er klaar voor, maar..
Je hebt die opleiding gevolgd naar dat wat je echt leuk vind om te doen,  je hebt misschien al een paar klanten en hebt al veel gedaan of nog net niet. Je weet dat je het kan, je wilt ondernemen. Je vind je zelf promoten en neer zetten en mensen aan spreken lastig.  Het blijft makkelijker om iemand anders aan te bevelen dan jezelf. vanuit binnenuit transformeren gaat moeiteloos en als vanzelf daar geef ik begeleiding in. 

Leer moeiteloos jezelf neerzetten
Misschien verschuil je nog achter iets. Blokkeert dat proces. Iedereen heeft andere redenen, waardoor het nog niet helemaal stroomt. Leer makkelijke manieren hoe je op jouw eigen manier je zelf neer zet, zodat het moeiteloos gaat en mensen op je reageren als vanzelf. 

Anderen vinden de weg naar je toe
Ik help je in dit traject bij een intern proces van het neer te zetten van je kracht en passie dat ook anderen de weg naar jou toe gaan vinden. We doen dat door te gaan kijken welke blokkades er nog zijn. Naar de schaduw te durven kijken, zodat je in het licht komt te staan. Zodat je jezelf helder en krachtig kunt neer zetten, als bijvoorbeeld therapeut, als ondernemer.

Dat neerzetten gaat samen met een heldere visie over een logo en stijl en misschien wel over grafische elementen.

 

Wat krijg je tijdens het onderneem en wordt zichtbaar traject?

Dit is de kop

overwinnen van blokkades begelijding bij een goede start.

Dit is de kop

Leer hoe je jezelf neer zet als ondernemer entrek mensen aan.

Dit is de kop

Praktische tips, over hoe te ondernemen wat erbij komt

Traject ga ondernemen

Onderneem, wordt zichtbaar

450,-

Groepstraject

Dag training

89,-

Prijs per persoon.

Praktische informatie

Aanmelden voor het traject  A good traveler has no fixed plans and is not intent on arriving –  Lao tzu

  Resultaten van het traject

  ‘Anne kan goed luisteren en legt relaties waar je zelf niet meteen aan denkt. Ik heb de behandelingen als zeer prettig en werkzaam ervaren’ Marjolein

  Wordt gezien als een ondernemer

  Vind de balans op jouw unieke manier

  Laat je kracht zien