fbpx

Dankbaarheid

Dankbaarheid

Het nieuwe jaar 2022 staat al voor de deur en het wordt tijd om terug te kijken naar 2021. Met dankbaarheid kijk ik terug naar álles wat er gebeurd is. De lastige situaties en leuke en inspirerende tijden. Ik opende mijn ogen meer en ben daardoor het laatste jaar mezelf en de wereld vanuit een ander perspectief gaan zien Ik ben weer volop in contact gekomen met het speelse vrije wezen in mezelf. Ook meer leven in het moment en te allen tijde voelen dat wat er ook gebeurd ik niets nodig heb van niets. Ik heb alles; alles wat nodig is zit in mezelf.

Altijd al vond ik ons leven in de door ons geconstrueerde maatschappij in een zekere mate absurd alleen nu vind ik medestanders en onderbouwing voor het gevoel wat ik al vanaf mijn puberteit heb. In 2021 kwam ik verdeeldheid tegen en beperkingen door overtuigingen die ik heb. Met dit alles om te buigen naar positiviteit, naar verbinding en staan voor mijn overtuiging zonder daar andere mee aan te vallen of te willen overtuigen. Dit vergde inspanning, maar het levert me zoveel kracht en liefde. Ik wens jullie dat allemaal in 10-voud. 

De emotie van dankbaarheid is een van de emoties met het hoogste trillingsniveau volgens menig onderzoeker, zo ook te lezen in de boeken van Joe dispenza. Pas daarna komt vreugde en liefde. Ik raad je daarom aan om met dankbaarheid te kijken naar alles wat er gebeurd is in je leven. Daarmee houd je jezelf in de positieve kracht van een transitie naar een hoger bewustzijn. 

Vorige maand heb ik een cursus gevolgd en daar maak je onder andere gebruik van een soort gebed om helende energie door te geven. Een van de zinnen was: “ ik ben dankbaar voor mijn leven en mijn levenslessen”

En deze voel ik!✨✨✨

✨✨✨Ik wens je ook heel veel liefde, licht en verbinding voor 2022!✨✨✨

Ik stuur je veel (onvoorwaardelijke) liefde en kracht

Liefs Anne

één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *