fbpx

Ik sla mijn vleugels maar weer eens uit


Het idee van de reis die ik nu aan het maken ben ontstond deze winter in Italië. Het werd me helder dat ik wil kunnen leven in de natuur en met de natuur. Geen overvolle agenda’s en stress en pas een maand later af kunnen spreken met een vriendin die ik op dat moment graag wil zien. Maar gewoon leven zoals het komt. Met een been sta ik in dit leven en doe ik dat al en met het andere doe ik ook mee aan de ratrace, daarom even de reset door dit fietsavontuur. Ik heb nu de ruimte kunnen nemen om mijn vleugels weer uit kunnen slaan en het volgen van mijn Gypsy hart.

Eigenlijk denk ik dat ik gewoon kan leven van alles wat om me heen is en dat ik weinig nodig heb. We hebben in de basis echt weinig nodig, weinig voeding en weinig materiaal. De telefoon is een mooi voorbeeld hiervan. Als je je telefoon vergeten bent schiet je al in de stress, als je telefoon een piepje maakt stop je en kijk je direct wie je iets stuurt en verdwaal je makkelijk weer in de digitale wereld. Mensen worden geïrriteerd als je niet bereikbaar bent en willen dat je altijd je telefoon bij hebt.  Van ’s ochtends vroeg tot s’avonds laat is de telefoon aan onze zijde gekluisterd en we kunnen hem bijna niet eens uit zetten. Om dit te doorbreken probeer ik hem daarom ook dagelijks na het avondeten uit te zetten en pas de volgende ochtend na het ontbijt weer aan te zetten. Wat werkt voor jou

Ik houd ook van het eenvoudige leven, dan wordt je je gewaar van al de rijkdom die er is. In de stilte en ruime in ons zelf is zo veel te zien en te ontdekken en een smartphone bijvoorbeeld, leidt ons daar juist van af. Verveling en stilte is de omkeer of het punt van creatie en creativiteit. Ik ga dit helemaal omarmen de komende tijd. Zeker de eerste fase wil ik even alleen zijn en als een pelgrim alles contempleren vanaf de fiets en alles even laten voor wat het is. Daarmee alles loslaten en me niet aanpassen maar juist volledig kunnen kiezen voor mezelf.

Dus met dit in mijn hoofd heb ik deze vier maanden even flink doorgewerkt. Het boek afgerond, online programma’s gemaakt en ondertussen de praktijk gewoon door laten draaien. Het is allemaal best wel veel geweest en de weekenden waren ook gevuld met werk.

In september zal ik weer aan de slag gaan in mijn praktijk in ieder geval 4 weken! Heel veel liefde! Tips voor fijne verbindende inspirerende en vrije plakken zijn heel erg welkom!

Ik wens je met liefde de kracht om ook in jouw eigen waarden te kunnen leven en daarmee te doen wat echt belangrijk voor je is, ongeacht van wat je omgeving van je vindt. Als jij in je kracht bent heeft dat juist positieve invloed op alles om je heen!

Ik hou van je!

Liefs Anne